Агрономічна сільська рада
.

І знову Агрономічна громада в жалобі...

Дата: 07.06.2023 17:18
Кількість переглядів: 87

І знову Агрономічна громада в жалобі… Важка втрата…Сьогодні, 7 червня, відбулася церемонія прощання з загиблим Героєм – Гречаником Олександром Олександровичем.

 Безжальна війна забрала не лише його життя, а й мрії, і майбутнє… Забрала коханого чоловіка у дружини, у дітей – турботливого татка, у батьків – найкращого сина, у побратимів – надійного товариша та командира.

Олександр Олександрович  служив вірою і правдою  за нашу Україну, за незалежність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця.

Олександр народився 10 листопада 1977 року, в родині військових. З дитинства мріяв стати військовим пілотом. В 9 класі вперше стрибнув з парашутом. Служив «морським котиком» в м.Очаків. Закінчив Академію військово-морських сил імені П. С. Нахімова. Також здобув освіту психолога в Миколаєві.

Від початку повномасштабного вторгнення одразу, без роздумів, пішов добровольцем на війну. Пройшов пекельні бої  Дебальцево, Бахмуті.  4 червня Олександр героїчно загинув на Харківщині.

Віддати останню шану Герою, який поклав своє життя за Україну,  прийшли декілька сотень людей: рідні, близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі територіальної громади.

Висловлюємо щирі співчуття родині загиблого Героя. Низько схиляємо голови у скорботі.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь