Агрономічна сільська рада
.

Привітали з 100-річчям жительку села Рівець – Куцій Маріку Григорівну

Дата: 08.06.2023 14:48
Кількість переглядів: 57

День народження – завжди свято. А 100-літній ювілей – це велика подія не тільки для іменинника, його близьких та рідних, а й для усієї громади. Ці люди є очевидцями багатьох історичних подій минулого століття, носіями глибокої життєвої мудрості.

07 червня свій 100- річний ювілей відсвяткувала жителька села Рівець – Куцій Маріка Григорівна.

З нагоди поважного ювілею з привітаннями до іменинниці завітали: сільський голова Сергій Сітарський, депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков та місцева депутатка Марія Дем’янова. Гості вручили довгожительці грамоту, квіти та подарунки. Висловили вдячність ювілярці за його добросовісну, невтомну працю, виховання дітей, онуків та правнуків за яскравий приклад людяності, мужності, сили волі, порядності.

  • На жаль, не часто доводиться вітати жителів громади зі 100-річним ювілеєм, адже таких довгожителів у нас небагато. Це те покоління, на долю якого випали повоєнні лихоліття, голод, репресії, депортації. Ці люди є прикладом для нас усіх і заслуговують великої поваги і шани, - зазначив сільський голова Сергій Сітарський.

Маріка Григорівна народилася 07 червня 1923 року в селі Ільківка. Батько загинув під час Другої світової війни. Все своє життя важко пропрацювала в місцевому колгоспі.

Ювілярка пройшла велику життєву школу, крізь ті випробування, що приготувала їй історія у минулому столітті, долаючи найтяжчі випробування голодомору та воєнного часу, але сьогодні, усміхнена і щира.

Маріка Григорівна - ветеран праці, учасник Другої Світової війни, турботлива матуся, народила та виховала доньку, любляча бабуся, бо має двох онуків, та щаслива прабабуся, бо доля подарувала їй чотирьох правнуків.

Агрономічна сільська рада  вітає іменинницю з прекрасним ювілеєм, адже прожити ціле століття – це щедрий дар Всевишнього! Бажаємо Божої ласки та міцного здоров’я ще на довгі роки.

Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь