Агрономічна сільська рада
.

Рідному ліцею: «До побачення і прощавай!»

Дата: 13.06.2023 16:18
Кількість переглядів: 61

Урочисте вручення свідоцтв про базову середню освіту випускникам 9-х класів Агрономічненського ліцею відбулося 9 червня у Будинку культури. 

У цей святковий момент випускників підтримували батьки, родичі, друзі. А супроводжували – їхні класні керівники Чорнобільська Л. та Кащук М..

Свято розпочалося урочистою ходою випускників. Готуючись до вступу в нове, доросле життя, вони востаннє крокували в ролі учнів. Наша молодь – цвіт української нації, наше найбільший скарб.

Захід був сповнений духом патріотизму та непереборної жаги до Перемоги. Пронизливим акордом звучав Державний Гімн України та гордо майорів синьо-жовтий стяг. Мусимо пам'ятати й повсякчас дякувати нашим воїнам ЗСУ за те, що вони стоять на варті нашого спокою та мужньо захищають нашу Україну.

Урочистості з нагоди вручення свідоцтв у ліцеї відвідав сільський голова Сітарський С.М.. У вітальному слові він зазначив, що 2022–2023 навчальний рік був складним викликом. Адже завданням ліцею було не лише дати учням необхідні знання, а й уберегти від усіх небезпек воєнного часу, забезпечити якісний і спокійний освітній процес. Також сільський голова вручив грамоти відмінникам.

Виступив на святі й керівник відділу освіти, молоді, спорту, культури та туризму Агрономічної ТГ Грустілін О.О.. Він привітав усіх присутніх зі святом і побажав випускникам та учням щасливого майбутнього, мирного неба над головою, спокійних, веселих, цікавих канікул без повітряних тривог. Також він подякував керівництву й усьому педагогічному колективу ліцею за наполегливу працю. А також за те, що упродовж року вони виконували не лише освітню, а й гуманітарну місію: разом з учнями плели маскувальні сітки, виготовляли окопні свічки, проводили різноманітні патріотичні заходи й безупинно молилися за мир і спокій в Україні.

З теплими напутніми словами звернулася до юних випускників та учнів директор ліцею Ануфрієва Н.М.. Вона похвалила ліцеїстів за високі досягнення й активну участь у найрізноманітніших освітніх галузях: від української мови до математики та фізичного виховання та спорту.

Звісно, що все це було б неможливим без дбайливого наставництва вчителів, які не лише діляться зі своїми підопічними знаннями й досвідом, а й вчать їх комунікувати зі світом, зростати особистісно й любити свою Батьківщину.

Отож, свято насправді вдалося. Було воно веселим і сумним, сповненим особливої атмосфери меланхолійного прощання, поєднаного з оптимістичними очікуваннями.

Наприкінці свята батьки благословили дітей у доросле життя та щасливе майбутнє, сповнене миру. Знаємо, що воно неодмінно настане, як і наша Перемога. А творитимуть майбутнє нової України саме ці красиві, розумні, талановиті молоді люди, котрим випало зростати й дорослішати у такий складний час, у дні боротьби й героїчної звитяги нашого народу. Щасти вам, випускники-ліцеїсти!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь