Агрономічна сільська рада
.

Гуманітарна допомога для херсонців

Дата: 15.06.2023 17:11
Кількість переглядів: 71

Агрономічна громада долучилася до надання допомоги мешканцям Херсонщини, які потерпіли від підриву Каховської ГЕС.

Протягом минулого тижня жителі нашої громади, об’єднавшись, долучилися до збору допомоги, а вже 10 червня місцевий підприємець Володимир Головчук доставив допомогу до волонтерського центру «Вежа», де надалі має бути розподілена на громади області.

На сьогоднішній день мешканці з селища Зимівник отримали речі, медикаменти, засоби особистої гігієни, їжу швидкого приготування. Там налічується 240 домогосподарств, з яких 70 підтоплено. Теж саме надано жителям села Зимівник, де повністю затоплено дві вулиці.

Цю важливу справу ми змогли зробити в надзвичайно короткий строк лише завдяки згуртованості наших громадян, які небайдужі до чужого горя, і завжди готові прийти на допомогу.

Агрономічна сільська рада дякує всім і кожному, хто збирав та надавав гуманітарну допомогу, сортував, вантажив, надавав кошти на пальне, доставляв допомогу до Херсона.

Це стверджує, що тільки разом ми сильні, тільки разом ми витримаємо усі випробування, тільки разом здолаємо ворога і тільки разом здобудемо НАШУ ПЕРЕМОГУ!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь