Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора Бохоницького ліцею

Дата: 16.06.2023 13:59
Кількість переглядів: 67

Стало уже аксіомою, обов’язковим та багаторічним правилом звітування директора ліцею  перед громадськістю задля забезпечення прозорості та відкритості діяльності закладу, спільного вирішення проблем та завдань.

15 червня у Бохоницькому ліцеї  проведено  загальні збори колективу, батьківського загалу  на яких директор Галина Пащенко  підсумувала результати своєї роботи та роботи  колективу закладу. Головою зборів було обрано Наталію Березюк, затверджено  регламент: звіт директора 35 хв, обговорення до 3 хв.  Під час звіту говорилось про досягнення колективу: створення укриття, відновлення очного навчання, організацію харчування та питного режиму. Не залишилась поза увагою  робота над методичною темою,  підводились підсумки навчальних досягнень учнів, їх  участі у різноманітних  конкурсах, Всеукраїнській учнівській олімпіаді, онлайн-олімпіадах, спортивних змаганнях. Також підведено підсумки роботи школи по вихованню підростаючого покоління. Після доповіді було обрано лічильну комісію у складі Юлії Січкар, Катерини Галяги, Ольги Радюкової для проведення оцінювання діяльності директора закладу шляхом таємного голосування. За результатами голосування діяльність директора оцінена як «задовільна»  100 % присутніх. 

На завершення слово взяв Олександр Грустілін, начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму Агрономічної сільської ради, відмітив позитивні моменти діяльності  колективу та  нагородив директора ліцею Галину Пащенко почесною грамотою.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь