Агрономічна сільська рада
.

Випускний вечір в Медвежевушківському ліцеї

Дата: 19.06.2023 12:11
Кількість переглядів: 89

Випускний вечір – надзвичайне свято: радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідним ліцеєм, такими затишними, рідними класами, дорогими наставниками, які впродовж багатьох років готували учнів до самостійного життя.  16 червня Медвежевушківський ліцей  проводжав у доросле життя своїх учнів.  Офіційну частину вечора відкрив урочистою промовою директор ліцею Леонід Розпутня: «Шановні випускники! Вирушаючи в далеку і незвідану дорогу, візьміть із собою благословення батьків і вчителів. Напутні слова, які дадуть Вам віру в завтрашній день, надію у власні сили, цілеспрямованість і сміливість в досягненні високих ідеалів і бажаних цілей Вашого щасливого, майбутнього життя. В добрий шлях! Щасливої та світлої дороги, дорогі наші випускники!». У цьому році  свій перший документ про здобуття повної середньої освіти отримали 8 випускників. Газдюк Крістіна нагороджена срібною медаллю «За досягнення у навчанні»  З цією важливою подією випускників прийшли привітати: голова Агрономічної сільської ради Сітарський Сергій Миколайович, заступник голови агрономічної сільської ради Закревська Тетяна Петрівна, начальник відділу освіти молоді спорту культури і туризму Грустілін Олександр Олегович. Вони побажали випускникам успіхів на обраній життєвій дорозі, впевненості в завтрашньому дні, здійснення мрій, а також вручили  їм   цінні подарунки.

Уся урочиста частина свята була хвилюючою та зворушливою.  Випускники виступили із словами подяки та піснями для своїх вчителів, батьків. Хлібом і сіллю благословили батьки своїх дітей на доросле, самостійне життя. Особливо зворушливим був танець дітей з найріднішими  людьми - батьками.

Випуск пройшов без квітів. Букети почекають до Дня Перемоги. А випускники та їх батьки вирішили відвідати  захисників у реабілітаційному центрі лікарні ім. Ющенка і заощаджені кошти витратити на потреби поранених бійців.

Приємні емоції, святковий настрій, радісний сміх і сльози розлуки панували на святі. А там, на сході сонця, їх чекає нове, незвідане, самостійне, доросле життя. Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів!Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!Щасти вам у всьому! В добру путь!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь