Агрономічна сільська рада
.

Звіт директора Бохоницького ЗДО «Дзвіночок»

Дата: 19.06.2023 12:28
Кількість переглядів: 133

 З метою утвердження відкритої та демократичної державно-громадської системи управління закладом дошкільної освіти, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття і виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності 16 червня 2023 року пройшов звіт керівника Бохоницьким  закладом дошкільної освіти Мельник Ірини Григорівни.

     В звіті директор розповіла про особливості роботи закладу та організацію освітньо-виховного процесу під час воєнного стану, про організацію дозвілля дітей у сховищі під час повітряної тривоги. Також познайомила із підсумками моніторингу рівня досягнень вихованців на кінець навчального року.

    Ірина Григорівна також висловила слова подяки Агрономічній сільській раді в особі Сітарського С.М, відділу освіти МСКТ  Агрономічної сільської ради в особі Грустіліна О.О. та батькам за розуміння та підтримку у непростий час та висловила сподівання на подальшу тісну співпрацю задля наших дітей і нашого мирного майбутнього.

   Усі присутні подякували за роботу та одноголосно оцінили діяльність директора освітнього закладу Мельник Ірини Григорівни оцінкою «задовільно».Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь