Агрономічна сільська рада
.

30-й випускний вечір Агрономічненського ліцею

Дата: 28.06.2023 16:38
Кількість переглядів: 89

 

Випускний - це одночасно весела і дуже сумна подія. У цей день випускники назавжди прощаються зі школою і вчителями, завершують важливий етап у своєму житті. Однак для випускників, їх батьків і вчителів цей день залишається хвилюючим і емоційним, незважаючи на те, що в цьому році він проходить не лише в умовах карантину коронавірусу, а ще й - війни.

Це знакова, довгоочікувана подія для всіх учнів та батьків, зародилася з часів, коли почали створювати перші навчальні заклади, і комусь неодмінно в голову прийшло відсвяткувати той день, коли можна було б сміливо сказати - «прощай рідна альма-матер!» і «вітаю тебе світ!».

Випуск в Агрономічненському ліцеї відбувся 27 червня. В цей день щасливі власники свідоцтв можуть нарешті «підірвати» цей світ своєю ерудицією та вмінням, набутими знаннями та навичками. А їх випускалося 25.

 До привітань на адресу педагогів, дітей та батьків долучилися гості свята сільський голова Сергій Сітарський, який побажав яскравими фарбами наповнювати свою книгу під назвою «Життя», а також вручив подарунки. Особливим і як завжди бажанним гостем свята - Олександр Масленніков, депутат обласної ради, який вручив грошовий подарунок випускникам. З теплими напутніми словами звернулася до юних випускників та учнів директор ліцею Наталія Ануфрієва. Вона зазначила, що цьогоріч це вже 30-й ювілейний випуск в закладі та похвалила ліцеїстів за високі досягнення й активну участь у найрізноманітніших освітніх галузях: від української мови до математики та фізичного виховання та спорту. Потім адміністрація закладу вручила свідоцтва про здобуття загальної середньої освіти. Після офіційної частини розпочалася концертна програма, яку підготували випускники, адже вони – головні цього вечора.

З Днем випускного! З святом!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь