Агрономічна сільська рада
.

І ЗНОВУ ГРОМАДА СХИЛЯЄТЬСЯ В ЖАЛОБІ...

Дата: 06.07.2023 11:27
Кількість переглядів: 93

У нашій громаді ще одна непоправна втрата Героя, який віддав життя, захищаючи та відстоюючи суверенітет і територіальну цілісність нашої держави від жорстокого та цинічного російського агресора.

 2 липня 2023 року поблизу населеного пункту Карлівка, Донецької області, виконуючи обов’язок військової служби, пішов у вічність наш земляк,  Савіцький Артур Петрович, молодший сержант, командир відділення взводу протитанкових керованих ракет стрілецького батальйону.

 Артур народився 12 березня 1997 року. Навчався в Селищенській школі. Був дуже веселим, спортивним, активним, мав багато друзів. Після навчання відслужив строкову службу. В мирному житті працював водієм. 25 лютого 2022 року був призваний до лав ЗСУ. Брав участь в боях під Бахмутом, де отримав важке поранення. Після одужання одразу повернувся в стрій.

В загиблого Героя залишився семимісячний син Тимур, молода дружина, матір та батько, який також захищає нашу державу на Донеччині.

Важко сприймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних, близьких та знайомих загиблого. Це невимовний біль та непоправна втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Провести в останню путь воїна прийшли рідні, друзі, односельці, представники влади та жителі громади. Кожен схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка.

Ім’я Савіцького Артура Петровича назавжди буде вписане в історію нашої громади та країни. Воїни Світла не вмирають, вони продовжують захищати нас з небес!

 ВІЧНА СЛАВА І ПАМ'ЯТЬ НАШОМУ ГЕРОЮ!


Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь