Агрономічна сільська рада
.

Відбулася чергова 43 сесія Агрономічної сільської ради

Дата: 14.07.2023 12:40
Кількість переглядів: 114

13 липня відбулася чергова 43 сесія Агрономічної сільської ради. Участь у роботі засідання взяли 14 депутатів.

Винесені питання порядку денного були розглянуті та обговорені на засіданнях депутатських комісій, прийняті відповіді рекомендації.

На сесії розглянули 29 питань. Це і надати  частину основної щорічної відпустки сільському голові; встановлення місцевих податків і зборів; зміни юридичної адреси  та затвердження Положення про комунальну установу «Центр надання соціальних  послуг Агрономічної сільської ради»; зміни до Програми цивільного захисту населення та територій від надзвичайних  ситуацій техногенного, природного характеру, забезпечення  пожежної  та  техногенної безпеки на території  Агрономічної сільської ради на 2023-2025 роки; зміни до Програми «Сприяння виконанню рішень судів і інших виконавчих документів»; питання, що стосуються комунальної власності;  зміни до бюджету; зміни до Програми «Економічного і соціального розвитку Агрономічної територіальної громади на 2023 рік»; земельні питання.

Також поліцейські офіцери громади прозвітували перед депутатами про виконану роботу за І півріччя 2023 року та заплановані заходи на ІІ півріччя.

 Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь