Агрономічна сільська рада
.

В Ільківській гімназії замінюють вікна на нові металопластикові

Дата: 19.07.2023 16:21
Кількість переглядів: 38

Застарілі вікна, яким більше 50 років, стан яких звичайно ж жахливий. Деякі підбиті цвяхами, інколи погано відкриваються і закриваються.

Саме з метою створення належних умов для роботи працівників та безпечних і комфортних умов навчання здобувачів освіти в Ільківській гімназії, за ініціативи сільського голови Сергія Сітарського, засновником було виділено кошти в сумі 1 187 238 грн. для заміни застарілих вікон на сучасні металопластикові.

Зазначені заходи з енергозбереження допоможуть знизити тепловитрати у зимовий період за рахунок раціонального і ефективного використання тепла, знизить показники шумоізоляції, підвищить рівень здоров’я учнів  та вчителів, поліпшать мікроклімат в школі та покращать естетичний вигляд будівлі навчального закладу.

 В рамках реалізації заходів з енергозбереження плануються необхідні роботи не лише по заміні вікон, а й приведенню стану будівлі й території після виконаних робіт в естетичний вигляд, а саме: демонтаж старої конструкції вікон, встановлення енергозберігаючих металопластикових вікон, підвіконників, зливів, облаштування відкосів та шпаклювання підвіконня.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь