Агрономічна сільська рада
.

В громаді попрощалися з Героєм

Дата: 26.07.2023 17:04
Кількість переглядів: 453

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Агрономічної громади, адже ми попрощалися ще з одним Героєм – ВАЛЬЧУКОМ ВОЛОДИМИРОМ ВЛАДИСЛАВОВИЧЕМ. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі та жителі громади.

Наш земляк загинув 22 липня 2023 року, захищаючи Батьківщину, при виконанні бойового завдання на Луганщині.

Вальчук Володимир Владиславович народився 03 березня 1970 року в селі Горбанівка. Привітний, добрий, веселий, життєрадісний. Навчався Горбанівській, а потім в Бохоницькій школі. Після закінчення школи - в училищі, де отримав спеціальність водія. Потім служив в армії.

Володимир мав золоті руки, самотужки опанував будівельні професії.

На початку повномасштабного вторгнення працював в Польщі. Але одразу прийняв справжнє чоловіче рішення: повертається до України, іде до військкомату, виявляє бажання захищати країну. Тим більше, що старший син Вячеслав закінчив Житомирський військовий інститут імені С.П. Корольова, присвятив себе військовій справі і з 2018 року є учасником бойових дій.

Спочатку Володимир Владиславович проходив навчання, потім відправлений на схід країни, де звільняючи рідну землю від російських окупантів, при виконанні бойового завдання поблизу н.п. Ямпіль загинув 22 липня. Без надійної підтримки та опори залишились дружина і двоє синів.

Смерть Володимира – це не тільки біль родини, це біль усієї громади, це біль усієї країни. Справжній патріот, вірний захисник України. Таким він назавжди залишиться у нашій пам’яті, а його ім’я навіки буде взірцем мужності, патріотизму та незламності.

   Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних