A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Тематична зустріч з протидії торгівлі людьми

Дата: 26.07.2023 17:14
Кількість переглядів: 96

 

З метою інформування та підвищення рівня обізнаності працівників Агрономічної сільської ради,  26 липня  практичним психологом  КУ "ЦНСП", Литвинчук Тетяною, проведено тематичну бесіду з циклу заходів спрямованих на попередження та профілактику виникнення ризиків поняття "Торгівлі людьми", алгоритм реагування населення при зверненні, перенаправлення посадовими  особами населення,  яке постраждало від злочинних дій або стали жертвами торгівлі людьми.

Завдяки використанню у програмі сучасних медіатехнологій, роздаткового матеріалу, інтерактивних методів та доступності викладу інформації експерта, присутні детально ознайомились з проблемою протидії торгівлі людьми в Україні, основними положеннями Закону України «Про протидію торгівлі людьми», розглянуто питання надання необхідної допомоги та консультацій постраждалим особам, а також вивчено методи убереження себе від так званого рабства.

Нагадуємо, що 30 липня світ відзначає Всесвітній день протидії торгівлі людьми. Будьмо обачними при плануванні поїздки за кордон у пошуках роботи, відпочинку, подорожей.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь