Агрономічна сільська рада
.

Дякуємо БФ "Право на захист"

Дата: 17.08.2023 18:41
Кількість переглядів: 60

Агрономічна сільська рада продовжує співпрацювати з благодійними фондами та організаціями, котрі допомагають внутрішньо переміщеним особам нашої громади. Однією з таких організацій є БФ «Право на захист». Наша співпраця з цим фондом є результативною, адже це одна з найпотужніших організацій, котра працює безпосередньо з Агентством ООН у справах біженців (UNHCR). Вони вивчають потреби переселенців, формують запити і потім поспішають з допомогою туди, де вона найдужче потрібна. Агрономічна сільська рада активно співпрацює з Вінницьким відділенням БФ «Право на захист», і це далеко не перша допомога, яку донори надають для ВПО громади.

В черговий раз, 16 серпня, 35 родин ВПО отримали: матраци, ковдри, пледи, постільну білизну, пластикові каністри, розкладачки.

Висловлюємо вдячність за надану допомогу та турботу. Сподіваємось на подальшу допомогу та ефективну співпрацю з благодійними організаціями. Ми переконані, що лише спільними зусиллями здобудемо нашу спільну перемогу над окупантом.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь