Агрономічна сільська рада
.

Візит сільського голови Сергія Сітарського на Рівненщину

Дата: 22.08.2023 17:20
Кількість переглядів: 233

 

В рамках обміну досвідом, в складі делегації Вінницької та Житомирської областей, сільський голова Сергій Сітарський 14-18 серпня відвідав громади Рівненської області.

Візит організовано за підтримки «U-LEAD з-Європою»: Програма, що спільно фінансується Європейським Союзом та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією.

Тема візиту – створення безпекового середовища у громадах, що наразі є актуальним.

Протягом чотирьох днів відвідали Білокриницьку, Шпанівську, Великоомелянську громади Рівненської області. Ознайомилися із практиками організації і забезпечення пожежної безпеки та цивільного захисту в територіальних громадах. Також обговорювали питання створення та діяльності підрозділів місцевої добровільної пожежної охорони, роботи Центрів безпеки.

Візит був продуктивним, учасники змогли перейняти цінний досвід один в одного та наочно побачити, що можна зробити в своїх громадах в напрямку безпеки. Налагодили особисту комунікацію. Це ще один крок до зміцнення міжрегіональних зв'язків та розвитку ефективної взаємодії між громадами різних регіонів.

Всі три громади, які відвідали, схожі з нашою Агрономічною територіальною громадою, так як розташовані поблизу обласного центру. Тому і проблеми, і можливості у нас схожі з колегами з Рівненщини. Крім того, немає нічого кращого як живе спілкування та безпосередньо побачити на власні очі. Як кажуть: «Один раз краще побачити, ніж сім разів почути».

Дякуємо організаторам за корисну інформацію, набути досвідом та готові поділитися досвідом та своїми напрацюваннями, можливо в інших напрямках.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь