A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

День знань в громаді

Дата: 01.09.2023 15:12
Кількість переглядів: 82

1 вересня у навчальних закладах Агрономічної громади відбулись урочисті заходи з нагоди святкування Дня знань та Першого дзвоника!

Перший дзвінок — традиційне свято школярів, які розпочинають навчання. Цього дня першокласники стали головними дійовими особами свята, одразу по закінченні якого розпочнуться нелегкі і відповідальні, але цікаві й насичені подіями навчальні будні. Свято в кожному навчальному закладі громади було яскравим, емоційно насиченим та дуже зворушливим, адже випускники вже зрозуміли, що таке свято у школі для них є останнім, а першокласники відкрили для себе нову сторінку, де все вперше – перший дзвоник, перша вчителька, перший урок.

У цей день шкільне подвір'я знову наповнилося веселими мелодіями, яскравими барвами осінніх квітів, дитячим щебетанням, посмішками юнаків та дівчат.

Цьогоріч 102 першокласниками поповнилася шкільна родина нашої громади.

На урочисті шкільні лінійки завітали сільський голова громади Сергій Сітарський та заступник – Тетяна Закревська. Гості привітали усіх присутніх з початком навчального року та вручили подарунки.

В цей чудовий, перший осінній день, щиро вітаємо  вас зі святом 1-го Вересня-Днем Знань та початком нового 2023-2024 навчального року. Це свято єднає нас усіх, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово. Роки навчання – найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь