Агрономічна сільська рада
.

Благодійний пробіг «Заради Перемоги»

Дата: 09.09.2023 18:31
Кількість переглядів: 124

Сьогодні, 09 вересня, відбувся черговий благодійний велопробіг «Заради Перемоги», ініційований Агрономічною сільською радою,  на підтримку Збройних Сил України. Його учасниками стали маленькі та дорослі жителі громади. Цього разу фінішували в Бохониках, на березі Південного Бугу. Девіз сьогоднішнього дійства-  Їдемо. Допоможемо. Переможемо.

Стартова точка змагань була з кожного села окремо, а потім по дорозі приєднувалися учасники велопробігу з інших сіл.

На фініші учасників чекала смачна уха, куліш, концертна програма, яскраві локації, благодійний ярмарок, лотерея, катання на туристичних катамаранах та розваги в мотузковому парку.

З вітальним словом до присутніх звернулися: сільський голова Сергій Сітарський, Каменщук Тетяна - депутат Вінницької обласної ради, Олександр Масленніков - депутат Вінницької обласної ради,  Роман Квітко - депутат Вінницької обласної ради Микола Томчук – представник Церкви євангельських християн-баптистів «ВІФЛЕЄМ», селищний голова Шпиківської громади – Кривоцюк Микола.

Кожен з велосипедистів  різного віку та рівня підготовки, але всі вони об'єднані спільною метою - внести свій вклад у підтримку наших воїнів.

  Дякуємо всім і кожному хто долучився до заходу. Щирі слова подяки спонсорам, які допомогли в проведенні благодійного дійства. Висловлюємо вдячність усім, хто робить усе можливе для перемоги України! Тренуємо волю та тіло, донатимо та наближуємо Перемогу, віримо в ЗСУ та підтримуємо їх!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь