Агрономічна сільська рада
.

В громаді привітали з професійним святом працівників дошкілля та педагогів закладів освіти

Дата: 29.09.2023 20:44
Кількість переглядів: 94

Осінь – це багата на святкові події пора. Саме в ці теплі золоті дні професійні свята відзначають люди, які своїм професіоналізмом, терпінням, мудрістю, глибокою самовіддачею, увагою до унікального і своєрідного внутрішнього світу дитини створюють і наше майбутнє, і майбутнє України. Це люди, які працюють в школах, в дошкільних закладах, в позашкіллі. 

Відділом освіти, молоді, спорту культури та туризму Агрономічної сільської ради було прийняте рішення відзначити усіх працівників, які дотичні до закладів дошкільної та загальної середньої освіти в один день. Тому напередодні в Агрономічній громаді відбувся захід з нагоди професійних свят. На жаль, війна не дозволила відзначити свята традиційно.

На захід завітали: сільський голова Сергій Сітарський, Олександр Масленніков – депутат Вінницької обласної ради, Тетяна Закревська заступник сільського голови, Ліна Бровченко начальник відділу освіти, молоді, спорту, культури і туризму, заступник начальника відділу Оксана Юрченко.

Багато гарних слів було сказано на адресу  вчителів та вихователів, звучали не тільки найширші слова  подяки, але нагороди, які вручав очільник громади та депутат обласної ради.

Відзначили педагогів, які розпочали свою діяльність у закладах освіти, а також тих, хто завершив свою трудову діяльність.

Художні колективи закладів культури громади та ведучі привітали працівників освіти  чудовими номерами і подарували неймовірні емоції присутнім в залі. Дякуємо вам за ці хвилини радості в такий нелегкий час.

Окрасою свята стали квіти від Володимира Головчука.

В такі особливі дні Агрономічна сільська  приєднується до привітань на адресу усіх. Нехай гарний настрій, який подарували Вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть.

Зі святом Вас, міцного здоров’я і багато терпіння, а також любові до своїх маленьких і таких рідних вихованців!Фото без опису

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь