A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Дата: 16.10.2023 15:57
Кількість переглядів: 77

Сьогодні, 16 жовтня, з нагоди Європейського дня проти торгівлі людьми, працівниками Центру проведено низку інформаційних заходів з протидії та профілактики виникнення ризиків явища «торгівлі людьми» та алгоритму реагування населення,  яке опинилось у кризових ситуаціях на базі Бохоницького ліцею та Ільківської гімназії.

Мільйони людей, серед яких є жінки, діти і чоловіки, стають жертвами торгівлі людьми - жахливого злочину, що не залежить від соціального, економічного чи культурного середовища та полягає у порушенні прав людини, при якому її експлуатують з метою отримання вигоди.

   З метою привернення уваги суспільства до проблеми порушення прав людини, яка на сьогодні є актуальною для кожної країни світу,  18 жовтня в Україні  відзначають  Європейський день  боротьби з торгівлею людьми.

 На жаль, Україна також стикається з цією проблемою через воєнний стан, збільшуючи ризик потрапляння в ситуацію торгівлі людьми як всередині країни, так і за її межами. Змушені переїжджати із зони бойових дій в інші регіони або за кордон, багато громадян стають вразливими перед зловмисниками, які можуть використовувати їх.

   Тому зараз наша головна мета - залучення уваги до цієї проблеми.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь