Агрономічна сільська рада
.

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» здобув нагороди на Всеукраїнському фестивалі конкурсі мистецтв «Зірка Карпат»

Дата: 18.10.2023 09:47
Кількість переглядів: 159

У суботу, 14 жовтня, у місті Яремче пройшов наймасштабніший Всеукраїнський фестиваль конкурсу мистецтв «Зірка Карпат». У фестивалі взяли участь більше 40 колективів з усіх куточків України, які вражали суддів своїми постановками та технікою виконання номерів.

Агрономічну громаду представляв зразковий аматорський хореографічний колектив «Сонечко» Агрономічного центру культури та дозвілля (керівник Лілія Гаврилюк).

На «Зірці Карпат» «Сонечко» презентували новий танець «Вибрати не можна тільки Батьківщину» у віковій категорії 7-10 років. Колектив вкотре продемонстрував майстерне виконання танців та здобув 1 місце.

Привітати «сонечок» з черговими успіхами завітав сільський голова Сергій Сітарський.

Керівник зразкового аматорського ансамблю «Сонечко»  Лілія Гаврилюк разом з батьками та вихованцями висловлюють щиру подяку очільнику нашої громади Сергію Сітарському  та депутату Вінницької обласної Ради   Олександру  Масленнікову за сприяння участі наших талановитих дітей у мистецьких заходах такого рівня.

А ми щиро пишаємося й вітаємо переможців Конкурсу і їхнього керівника та бажаємо творчої наснаги, професійного зростання і нових перемог!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь