Агрономічна сільська рада
.

21 листопада - День Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2023 10:10
Кількість переглядів: 82

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цього дня, з інтервалом у дев’ять років, розпочалися дві доленосні для сучасної України події: Помаранчева революція 2004-го та революція Гідності 2013-го.

Нинішній день – це день і радощів, і смутку. Революція Гідності, яка розпочалася з виходу молоді на Майдан Незалежності 21 листопада 2013 року, назавжди змінила українців.

З метою вшанування пам’яті про події Революції Гідності, пам’яті про загиблих у відстоюванні права українців на гідність та свободу, з метою увічнення великої людської, громадянської і національної відваги та самовідданості, сили духу і стійкості громадян, сільський голова Сергій Сітарський разом з представниками сільської ради, Агрономічного центру культури та дозвілля, учнями поклали квіти до пам’ятного знаку та хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, а також всіх оборонців України, які загинули, захищаючи рідну землю.

Революція Гідності залишила глибокий і незабутній слід в історії нашої держави, а її ідеали назавжди змінили та об’єднали український народ.

Пам’ятаймо подвиги наших Героїв, шануймо їх мужність та відвагу!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь