Агрономічна сільська рада
.

В громаді попрощалися з Героєм

Дата: 29.11.2023 16:44
Кількість переглядів: 96

Сьогодні скорботний день для усіх жителів Агрономічної громади, адже ми попрощалися ще з одним Героєм – Домбровським Віктором Вікторовичем. Віддати шану оборонцю прийшли рідні, бойові побратими, друзі, однокласники та жителі громади.

Віктор Вікторович народився 24 березня 1991 року в селі Медвеже Вушко. В 2008 році закінчив місцеву школу. Одразу після закінчення навчального закладу – служба в армії. Потім робота на будівництві.

23 лютого 2023 року призваний на службу, двічі поранений.

Він мав би жити, працювати, радіти кожному дню, створити сім’ю та ростити своїх діток, бути опорою та підтримкою для батьків, але кривава війна розтоптала всі плани, обірвала молоде життя…

24 листопада обрівалося життя молодшого сержанта Домбровського Віктора поблизу  н.п. Галицинівка Донецької області.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих.

Низький уклін та безмежна вдячність Герою за захист рідної землі та майбутніх поколінь! Щирі співчуття від усіх жителів громади рідним та близьким Віктора! На жаль словами не загоїти в серці болючу рану втрати. Вічна пам’ять і слава Герою!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь