A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Громада попрощалася з Героєм

Дата: 25.01.2024 18:59
Кількість переглядів: 138

Страшна війна без жалю забрала життя ще одного нашого Героя – захисника, мужнього бійця, який боронив українську землю від російського окупанта.

В Агрономічній громаді сьогодні, 25 січня провели в останню дорогу 46-річного Сергія Тадеушовича Василевського. Мужній воїн, який до останнього подиху захищав українську землю… Ціною власного життя він виборював право нашої нації бути вільною.

 Народився Сергій Тадеушович в селі Кузьминці Барського району в звичайній селянській родині. У 1992 році закінчив неповну середню школу та продовжив навчання в аграрному ліцеї. Доля розпорядилася так, що уже в 17 років залишився сиротою.  Після закінчення ліцею одружився та переїхав жити в село Медвеже Вушко, де й народилася єдина донька Наталя. Працював в Подільській дослідній станції садівництва, пізніше у Вінницькій обласній психіатричній лікарні №2, а потім зайнявся своєю улюбленою справою - вирощування посадкового матеріалу зерняткових та кісточкових порід.  Сергій мав золоті руки, тому ніколи не сидів без роботи.

 Справжній патріот своєї Батьківщини Сергій не зміг спокійно всидіти вдома, не вагаючись пішов до військкомату, записався добровольцем та мужньо став на захист держави.

19 січня 2024 року під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Роботине Запорізької області Сергій Тадеушович загинув.

Без надійної підтримки та опори залишились дружина і донька, онук.

Прощалися з загиблим зі сльозами на очах, скорботою та болем від непоправної втрати рідні, односельчани, друзі, представники влади та військові.

Нестерпна втрата найкращих синів України залишає глибокі рани й криваві сліди на рідніх українських чорноземах. У жорнах жорстокої російсько-української війни безупинно сіється смерть. Все більше і більше наших молодих, сильних чоловіків у розквіті сил, наших героїв ми втрачаємо навічно...

Вічна пам’ять Герою, який загинув за вільну та незалежну державу. Щирі співчуття родині.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь