Агрономічна сільська рада
.

Вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 14.02.2024 14:49
Кількість переглядів: 77

  15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Ця кривава війна стала важким випробуванням і трагедією для сотень тисяч людей – тих, хто безпосередньо знаходився на Афганській землі, і тих, хто чекав вдома повернення своїх синів, чоловіків, батьків, коханих, друзів.

Пройшло уже багато років після афганської війни, проте ця трагічна сторінка до цього часу залишилася в пам’яті людей. Складні випробування збройними конфліктами довелося пройти нашим землякам.

Сьогодні Бохоницької філією Центру культури та дозвілля був підготовлений тематичний захід.

На зустріч завітали афганці з населених пунктів сільської ради, знаючи, що тут на них чекає родинна атмосфера, взаєморозуміння та повага, спогади про роки Афганської війни та просто дружні  стосунки. 19 учасників бойових дій наразі нараховується в територіальній громаді.

Із побажаннями добра і здоров’я, мирного неба звернулися до присутніх сільський голова Сергій Сітарський та наголосив, що покоління воїнів-інтернаціоналістів сьогодні є прикладом і наставниками для нинішніх захисників українських кордонів, адже їх військовий досвід не почерпнути із жодних джерел. З привітаннями та словами вдячності до воїнів звернулися:  голова Ветеранської організації Агрономічної ТГ - Олександр Ковальчук,  голова обласної спілки ветеранів війни в Афганістані –Петро Кирилишин, голова Ветеранської організації Вінницького району – Петро Василинич.

Хвилиною мовчання було вшановано тих, хто пожертвував власним життям заради мирного майбутнього.

В цей день ми поділяємо весь біль втрати з тими, хто втратив на цій війні своїх близьких і віддаємо шану всім учасникам тих подій. Вічна пам’ять загиблим та співчуття родинам, які втратили своїх близьких.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь