Агрономічна сільська рада
.

Герої не вмирають: 20 лютого в Агрономічному вшанували Пам'ять Героїв Небесної Сотні

Дата: 20.02.2024 12:09
Кількість переглядів: 108

20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє.

Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни.

20 лютого в Україні є символічно важливою датою, оскільки вона пов'язана з подіями під час Революції Гідності 2014 року. Цього дня в самому серці Києва відбулася одна з найбільш кривавих сторінок українського суспільства.

20 лютого в Україні відзначається День Героїв Небесної сотні. В пам’ять про героїзм учасників Революції Гідності, які поклали своє життя за гідне європейське майбутнє України.

У списку Героїв - 107 імен. Найменшому з них, Назарієві Войтовичу, назавжди залишилося 17 років. Найстаршому, Іванові Наконечному – 82.

Смерть Небесної сотні змінила свідомість багатьох громадян України, засвідчила непохитність нашого європейського вибору.

Боротьба за незалежну українську державу, за можливість самим обирати своє майбутнє триває й досі. Справу Героїв Небесної Сотні продовжують Герої сучасної російсько-української війни.

Будьмо гідними наших Героїв. Продовжуймо нашу боротьбу!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь