Агрономічна сільська рада
.

Презентація проекту «Центр денного догляду «Зернятко»

Дата: 22.02.2024 14:42
Кількість переглядів: 179

21 лютого в селі Медвеже Вушко відбулася презентація проекту «Центр денного догляду «Зернятко».

Нагадуємо, що Агрономічна сільська рада спільно з громадською організацією «Взаємодія, творчість, фах, компетентність» здобули перемогу в міжнародному конкурсі. Метою проєкту є забезпечення розширення економічних прав і можливостей жінок для відновлення та саморозвитку.

В результаті, в селі Медвеже Вушко має з’явитися дитячий простір. Тут можна залишити дитину під наглядом на декілька годин. Поки малюки граються, навчаються та відпочивають під наглядом спеціалістів, мами і тата можуть оформити документи у інших службах, вирішити побутові питання або просто перепочити.

З метою інформування функціонування для жителів села заступник сільського голови Тетяна Закревська провела презентацію, де присутні могли ознайомитися з роботою центру.

Щоб цей центр з’явився, потрібно докласти чимало зусиль, - зазначив сільський голова Сергій Сітарський, який повідомив про хід робіт в приміщенні та умови співпраці й фінансування з громадською організацією. Під час зборів охочі задавали питання, на які надано роз’яснення.

За умовами угоди новий дитячий центр почне функціонувати в Медвежому Вушці влітку 2024 року. Тому на сьогодні це питання залишається одним з пріоритетних в роботі сільської ради.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь