Агрономічна сільська рада
.

Захід "В моїй країні 10 років війна"

Дата: 24.02.2024 16:55
Кількість переглядів: 66

24 лютого 2024 року минає два роки від початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. Це вторгнення стало кульмінацією загарбницької війни, яку росія розпочала 10 років тому з анексії Криму й окупації Донбасу.

Напередодні в Центрі культури та дозвілля відбувся патріотично-виховний культурний захід «В моїй країні 10 років війна» з метою вшанування Дня Памʼяті Небесної Сотні та річниці початку великої війни в Україні.

Присутні почули стислу аналітику про гострі питання та витоки російської агресії, яку вже 10 років відчуває на собі Україна та її громадяни. На заході було озвучено головні віхи історичних подій кривавої декади 2014-2024 років та продемонстроване документальне відео про повномасштабне вторгнення від Інституту національної памʼяті «Діалоги про війну».

Патріотичний дух і єдність з українським народом та його культурою підживлювали номери вихованців різних вікових груп зразкового аматорського хореографічного

колективу «Сонечко»:

«Не шуми, калинонько»

«Дерево»

«Ніч яка місячна...»

Документальна інформація, історична довідка, коментарі військових, художні номери, нові постановки були тепло прийняті глядачами, та укріпили патріотичний дух присутніх, єдність, бажання мислити та формувати власні висновки і робити все від себе залежне, аби наближати Перемогу та Мир.

Завершився захід піснею «Україно» (автор Тарас Петриненко) у спільному виконанні учасниць жіночого вокального колективу «Злагода» та учасників колективу «Сонечко».

Сьогодні ми схиляємо голови перед пам'яттю загиблих і висловлюємо щирі співчуття їхнім рідним та близьким.

Висловлюємо глибоку вдячність українським захисникам, які ціною власного життя стримують ворога і дають нам шанс на мирне майбутнє.

Віримо, що Україна обов'язково переможе у цій війні, і мир знову запанує на нашій землі.

Світло переможе темряву!

Слава Україні!

Героям слава!Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь