Агрономічна сільська рада
.

Відбулося засідання Міжвідомчої ради

Дата: 20.03.2024 17:48
Кількість переглядів: 71

Сьогодні, 20 березня, під головуванням заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Тетяни Закревської відбулося чергове засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, соціальної підтримки сімей Захисників та Захисниць,  інтеграції внутрішньо переміщених сімей (осіб), ґендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання домашньому насильству та протидії.

 

У ході зібрання учасники:

 

▪ обговорили соціальну-психологічну підтримку ветеранів війни, членів сімей загиблих Захисників та Захисниць на території нашої громади;

 

▪погодили Стратегію міжвідомчої взаємодії, допомоги ВПО та сприяння їх адаптації в громаді в рамках Обласної цільової програми підтримки ВПО на 2023-2027 рр.

Крім того, на засіданні була присутня інспектор з ЮП СВГ ВП 3 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області лейтенант поліції Яна Василенко, яка ознайомила присутніх з методикою опитування дітей, які стали свідками домашнього насильства – «зелена кімната».

За результатами розгляду питань, які були заслухані на Міжвідомчій раді, виконавцям надано рекомендації з метою належного вирішення нагальних питань та прийнято відповідні рішення.Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь