Агрономічна сільська рада
.

Пекучий біль і гіркий смуток війни вкотре чорним крилом торкнувся нашої громади: загинув 26-річний Вадим Саранчук

Дата: 23.03.2024 19:04
Кількість переглядів: 128

Сьогодні, 23 березня, в громаді попрощались із 26-річним старшим солдатом Саранчуком Вадимом Сергійовичем. Рідні Бохоники зустрічали Героя на колінах зі сльозами на очах. Друзі, знайомі, побратими згадують його як світлого та доброго друга, завжди відкритого до спілкування, готового допомогти.

Народився Вадим Сергійович 5 вересня 1997 року. У 2003 році пішов навчатися до місцевої школи. Закінчивши 9 класів,  продовжив навчання в Гніванському ліцеї, опановуючи   гарні робітничі спеціальності. Після закінчення ліцею працював, а в 2017 році поїхав до Польщі. Згодом повернувся в Україну, працював автомеханіком на 45-му експериментальному механічному заводі.

 23 жовтня 2023 року йому вручили повістку  і вже  26 жовтня направлений в місто Житомир, у десантно – штурмові війська (77бригада 1 – го батальйону). Всього тиждень  перебував там,  потім - місячні навчання у Великобританії. Повернувся в Житомир -  і нове відрядження:  місячні навчання у Німеччині, після яких його життєва дорога простелилася в невідоме нам село Борове Харківської  області. 12 березня Вадим разом з чотирма бойовими побратимами пішов на позицію. Його життя обірвалося 18 березня 2024 року в районі населеного пункту Новоселівське Сватівського району Луганської області внаслідок ворожого мінометного обстрілу під час виконання бойового завдання.

Віддати останню шану Герою із жовто-блакитними квітами та вінками з жалобними стрічками прийшли рідні, друзі, однокласники, представники влади та жителі громади. Зустріли воїна живим коридором напередодні.

У мить прощання на кладовищі звучав Державний Гімн України та постріли пам’яті. Сліз не стримував ніхто, бо в цій біді немає байдужих.

 

Вічна пам’ять і слава Герою! Щирі співчуття рідним і близьким.

Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь