Агрономічна сільська рада
.

Повідомлення про оприлюднення проєкту документу державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку

Дата: 17.04.2024 12:16
Кількість переглядів: 32

Агрономічна сільська рада повідомляє, що відповідно до Рішення Агрономічної сільської ради від 22.12.2023 р №2875 51 сесії 8 скликання «Про надання дозволу на розроблення містобудівної документації - детального плану території» проектною організацією ДП "Вінницький науково-дослідний та проектний інститут землеустрою" розробляється проект містобудівної документації місцевого рівня — Детальний план території для розміщення громадської забудови та транспортного обслуговування на земельних ділянках в межах кварталу обмеженого вулицею Юзвинська, провулками Хлібний та Архітектурний в селі Агрономічне Вінницького району Вінницької області, замовником якого є виконавчий комітет Агрономічної сільської ради.
Громадські слухання з метою врахування громадських інтересів будуть проводитися в приміщенні сільського клубу с. Агрономічне, за адресою вул. Центральна , 4 07.05.2024 на 10 год.
З проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитися на сайті Агрономічної сільської ради та у с. Агрономічне, Вінницький район, Вінницької області вул. Центральна , 4, тел./факс: (0432)58-42-74,58-41-96, (068)933-00-99. Контактна особа: Т.в.о. начальника відділу архітектури та просторового розвитку Агрономічної сільської ради Підлубний Олег Миколайович.
Зауваження та пропозиції в письмовій формі надаються до: 23227 с. Агрономічне, Вінницький район, Вінницької області вул. Центральна , 4,тел./факс: (0432)58-42-74,58-41-96,(068)933- 00-99, контактний email (сайту) e-mail: agronomichne826@gmail.com протягом 30 днів з дня оприлюднення проекту.

 

Повідомлення про оприлюднення проєкту документа державного планування та звіту про стратегічну екологічну оцінку від 17.04.2024 р. "Детальний план території для розміщення громадської забудови та транспортного обслуговування на земельних ділянках в межах кварталу обмеженого вулицею Юзвинська, провулками Хлібний та Архітектурний в селі Агрономічне Вінницького району Вінницької області" (сформовано через систему)

Звіт про стратегічну екологічну оцінку

Детальний план території для розміщення громадської забудови та транспортного обслуговування на земельних ділянках в межах кварталу обмеженого вулицею Юзвинська, провулками Хлібний та Архітектурний в селі Агрономічне Вінницького району Вінницької області

 

                                Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь