A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

ДО МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ПАМ’ЯТІ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Дата: 25.04.2024 16:31
Кількість переглядів: 50

Чорнобиль… Сьогодні це слово знає увесь світ. Слово це стало символом горя і страждань, покинутих домівок. Важким колесом «прокотилась» Україною аварія на Чорнобильській атомній станції. Для України, для всіх, хто причетний до трагедії, життя поділено на дві частини: до 26 квітня 1986 року і після нього. Завдяки мужності та самопожертві ліквідаторів наслідки катастрофи вдалося локалізувати, врятувавши країну і світ від радіаційного забруднення.

Напередодні в Агрономічній громаді відбувся вечір-зустрічі з ліквідаторами наслідків аварії. Захід відбувся в Бохоницькій філії Центру культури та дозвілля. На вечір пам’яті з нагоди 38-річниці аварій на ЧАЕС завітали: заступник сільського голови Тетяна Закревська та голова ветеранської організації Агрономічної ТГ Ковальчук Олександр, ліквідатори, учні Бохоницького ліцею.

Очевидці подій розповіли цікаві факти про трагедію, як це було з перших уст. Учасники змогли запитати про те, що їх цікавить, ознайомитися з тематичною виставкою.

Пам’ять про Чорнобильську катастрофу – це данина людям, які поклали здоров’я на «атомний» вівтар. Ми з вдячністю пам’ятатимемо мужні та хоробрі подвиги героїв-ліквідаторів, які стали на захист України і світу від невидимого ворога і страшного лиха.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь