Агрономічна сільська рада
.

День матері – особливе свято

Дата: 13.05.2024 16:20
Кількість переглядів: 121

У другу неділю травня відзначається чудове свято –День Матері. Цього дня діти вітають своїх матусь та дякують їм за все, що вони для них зробили.

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну. З прадавніх часів мама в Україні символізує берегиню роду, спадщини, культурних цінностей, традицій та звичаїв, які вона передає своїм дітям, хранительку родинного тепла і затишку, гармонії та любові у наших домівках. Упродовж усього життя вона оберігає, дає наснагу і допомагає нам вистояти у найскрутніші часи.

Привітати Матерів-героїнь та матерів загиблих військових-наших земляків, чиї життя забрала ця проклята війна запросили на урочистості до Центру культури Агрономічної сільської ради.

 З вітальний словом до присутніх звернувся сільський голова Сергій Сітарський та заступник – Тетяна Заакревська. Учасники свята вкладали в кожне речення, кожний рядочок пісні любов, ніжність та повагу до членів своєї родини.

  Серед численних свят травня, День матері завжди вражає найбільш теплими почуттями. Це особливий час, коли ми можемо висловити свою вдячність і любов до найближчої людини в нашому житті - наших мам.

  Низький уклін та особлива шана матерям наших воїнів-захисників, які неймовірними зусиллями й навіть ціною власного життя творять нову історію держави. Ми ніколи не забудемо подвигу ваших дітей – новітніх Героїв України!

  Дякуємо вам, дорогі наші матері, за ваше велике серце, за недоспані ночі, переживання і молитви, за ваші терпіння і витримку.

  Нехай на обличчі кожної матері будуть лише сльози щастя та гордості за своїх дітей.Фото без опису

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь