Агрономічна сільська рада
.

Агрономічна громада попрощалася ще з одним Героєм

Дата: 19.05.2024 17:33
Кількість переглядів: 161

Сьогодні в Агрономічній громаді попрощалися ще з одним нашим захисником, воїном, надійним побратимомПрокоповичем Іваном Миколайовичем, який загинув 12 травня, боронячи землю України від рашистської орди.

“Живим ланцюгом” зустрічали Захисника в Агрономічному напередодні. Понад сотня мешканців під звуки військового оркестру проводжали траурний кортеж із домовиною Героєм до його останнього місця спочинку. Прощалися з полеглим Захисником рідня, друзі, побратими, односельчани, керівництво громади і всі небайдужі, які прийшли віддати шану й схилити голови за найвищу жертву свого земляка в ім’я Батьківщини.

Народився Іван Миколайович 8 травня 1986 року у селі Шандровець Турківського району Львівської області. Батько – Микола Онуфрович та мати – Катерина Миколаївна, виховували на той час вже трьох старших - брата та сестер Івана: Миколу, Ольгу та Любов.

Закінчивши 9 класів місцевої школи, вступив до Турківського училища та здобув професію водія. Пізніше працював на різних роботах.

У 2007 році Іван одружився і переїхав в наше село Агрономічне. Був щасливим зі своєю коханою дружиною Оленою та двома доньками – Євгенією та Олександрою, яких любив до нестями. Любив життя, будував власний дім та мріяв про майбутнє своєї родини у мирі та злагоді.

Початок повномасштабного вторгнення росії на нашу землю поставив на паузу його мрії. Бо Іван прийняв рішення та пішов добровольцем боронити Україну від лютого ворога. Служив солдатом у 120 бригаді на посаді водія.

Життя нашого Героя було коротким, але Іван залишив по собі хороший слід –  ті добрі справи, які він робив для своїх рідних, близьких та друзів.

Наш Захисник зробив найдорожчий вклад - мати мирне майбутнє усім нам з вами, віддавши найцінніше - своє життя!

Вічна пам’ять і вічна слава солдату Івану Прокоповичу, котрий був вірними військовій присязі  і загинув 12 травня у населеному пункті Стариця Вовчанської міської громади Чугуївського району Харківської області під час виконання бойового завдання.

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та побратимам загиблого Героя. Розділяємо з Вами біль втрати...

Пам'ятаймо - Герої не вмирають, а навічно вписують свої імена в історію України та у свідомості майбутніх поколінь.Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних