Агрономічна сільська рада
.

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 24.07.2024 16:50
Кількість переглядів: 102

Фото без опису23 липня Агрономічної сільської ради. В роботі взяли участь 17 членів виконкому, керівники відділів та комунальних установ сільської ради.

На початку засідання поліцейські офіцери громади прозвітували перед присутніми про виконану роботу за І півріччя 2024 року та заплановані заходи на ІІ півріччя.

В ході засідання розглянули 59 питань порядку денного, що стосувалися життєзабезпечення громади. Зокрема, схвалені проекти рішень сільської ради щодо виконання бюджету, затвердження складу Ради з питань внутрішньо переміщених осіб, створення фонду захисних споруд, про встановлення факту здійснення догляду, складання Актів  надання дозволу на підключення до мережі централізованого водовідведення, створення постійно-діючої комісії з проведення інвентаризації водних об’єктів, лісових ресурсів, земельних ділянок водного фонду, лісогосподарського призначення та об’єктів нерухомого майна комунальної власності, переведення будинків з дачних/садових в житлові, присвоєння поштових адрес, надання матеріальної допомоги. Крім того, прийняли рішення щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, затвердили висновок щодо доцільностінедоцільності позбавлення батьківських прав.

Дякуємо членам виконкому за плідну роботу.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних