Агрономічна сільська рада
.

Агрономічна громада провела в останню путь захисника України Івана Маренюка з Бохоників, якому назавжди 31

Дата: 13.08.2024 17:16
Кількість переглядів: 84

Сьогодні, 13 серпня, Агрономічна громада провела в останню путь захисника України Івана Маренюка з Бохоників, якому назавжди 31.

Віддати останню шану Герою із жовто-блакитними квітами та вінками з жалобними стрічками прийшли рідні, друзі, представники влади та жителі громади.

Траурний кортеж з тілом загиблого захисника мешканці Бохоників зустріли «живим коридором», схиливши у пошані голови. Від батьківської домівки вулицями рідного села домовину із тілом загиблого пронесли на плечах під звуки духового оркестру до місцевого храму, а звідти траурна процесія вирушила до Будинку культури, де відбувся мітинг-реквієм. Чин поховання звершили на місцевому кладовищі №1.

Народився Іван В’ячеславович 19 січня 1993 року в Бохониках. Дитинство хлопця минуло серед подільських краєвидів, в оточені люблячих людей та друзів. У 1999 році став першокласником місцевої школи. Закінчивши 9 класів, продовжив навчання в Гніванському професійному ліцеї, опановуючи   робітничу спеціальність кранівника.

5 жовтня 2011року призваний Вінницьким ОВК на строкову службу до 80 аеромобільної бригади м. Львів, впродовж якої отримав чотири подяки за високі показники з бойової та гуманітарної підготовки. У 2012 році звільнений до запасу ЗСУ.

 З 2012 по 2015 рік працював водієм на приватному підприємстві. У 2015 році  брав участь у бойових діях АТО в Донецькій області.  16 червня 2017 року зарахований у списки частини А4610 на військову службу за контрактом.

У 2019 році вступив до Вінницького національного аграрного університету на інженерно – технологічний факультет, за спеціальністю електроенергетика, щоб здобути вищу освіту і стати офіцером ЗСУ, про те його мрія залишилася нездійсненою.

1 липня 2022 року одружився та мріяв про довге щасливе сімейне життя. 

1 березня 2024 року Івана було переведено до військової частини А4053 на посаду старшого стрільця-оператора 1-го механізованого відділення. Там отримав відрядження в Донецьку область та загинув у бою за нашу Батьківщину 08 травня під час виконання бойового завдання по виявленню та знищенню сил противника.

Кожен мешканець громади схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Героя-земляка. Ім’я Маренюка Івана В’ячеславовича назавжди буде вписане в історію нашої громади та країни.

Щирі співчуття рідним і близьким із приводу непоправної втрати дорогої людини.

Вічна пам’ять і слава Герою! Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних