A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Оголошення

ДО УВАГИ ВЛАСНИКІВ ПАСІК С. МЕДВЕЖЕ ВУШКО!

ПОДІЛЬСЬКА ДОСЛІДНА СТАНЦІЇ САДІВНИЦТВА ІНСТИТУТУ САДІВНИЦТВА НАЦІОНАЛЬНОЇ АКАДЕМІЇ АГРАРНИХ НАУК УКРАЇНИ З  08.04-10.04.2024 РОКУ РОЗПОЧИНАЄ ПРОФІЛАКТИЧНЕ ОБПРИСКУВАННЯ БАГАТОРІЧНИХ НАСАДЖЕНЬ (ЯБЛУНЬ) ІНСЕКТИЦИДАМИ.

12:59:58 08.04.2024

До відома громадян!

09 квітня о 15:00 год. в приміщенні Агрономічної сільської ради відбудеться засідання виконавчого комітету Агрономічної сільської ради.

14:58:33 05.04.2024

До уваги громадян!

08 квітня о 12:00 год. в приміщенні сільської ради відбудеться засідання комісії з покращення послуг централізованого водопостачання та водовідведення на території Агрономічної сільської ради.

13:15:52 05.04.2024

Вінницьке районне управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує наступне:

Відповідно до статті 34 Закону України «Про бджільництво» ветеринарносанітарне обслуговування бджільництва здійснюється спеціалістами ветеринарної медицини або під їх контролем власниками пасік чи пасічниками. Порядком видачі ветеринарно-санітарного паспорта пасіки, затвердженого наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 19 лютого 2021 року № 338, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04 березня 2021р.за № 282/35904 визначено, що ветеринарносанітарних заходи, у тому числі щорічний весняний облік пасік, здійснюються до 15 травня поточного року.

09:08:47 04.04.2024

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

1. Найменування об’єкта оцінки: земельна ділянка. Місцезнаходження об’єкта оцінки: Агрономічна сільська рада Вінницький район  Вінницька область . Кадастровий номер 0520680200:03:003:0211. Мета проведення незалежної оцінки: визначення ціни продажу земельної ділянки комунальної власності. Замовник та платник послуги по виконанню робіт з експертної грошової оцінки: Агрономічна сільська рада Вінницького району Вінницької області. Кількість земельних ділянок: 1 (одна). Розмір земельної ділянки: 0,07 га. Місце розташування земельної ділянки: вул. Центральна с. Агрономічне Вінницького району  Вінницької області. Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури. Правовий режим земельної ділянки (ділянок): комунальна власність. Дата оцінки: орієнтовно 08 квітня 2024  року. Суб’єкт оціночної діяльності зобов’язаний надати позитивну рецензію на звіт про експертну грошову оцінку земельної ділянки або висновок державної експертизи землевпорядної документації, отримані у встановленому порядку. До участі у конкурсі допускаються претенденти, які є суб’єктами оціночної діяльності у сфері оцінки земель та діють на підставі кваліфікаційного свідоцтва оцінювача з експертної грошової оцінки земельних ділянок відповідно до вимог Закону України «Про оцінку земель» та Закону України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність в Україні». Вимогами до претендентів для участі в конкурсі передбачено наявність: — кваліфікації оцінювачів для виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, що має підтверджуватися кваліфікаційними документами згідно із Законом України «Про оцінку земель»; — досвіду суб’єкта оціночної діяльності з виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням; — переліку оцінювачів, які будуть залучені до виконання робіт з експертної грошової оцінки земельної ділянки, та їх особистого досвіду щодо проведення робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок, у тому числі подібних земельних ділянок, зокрема за цільовим призначенням; — переліку інших фахівців, які можуть бути залучені до проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства.

15:01:20 02.04.2024

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

Оголошення конкурсу з відбору суб’єктів оціночної діяльності з метою надання послуг з експертної грошової оцінки земельної ділянки

14:59:26 02.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь