Агрономічна сільська рада
.

Інформація для ВПО

До уваги внутрішньо переміщених осіб Агрономічної ТГ!

4 травня 2022 року в приміщенні Будинку культури села Агрономічне за підтримки начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова та мобільної групи «Вінницький батальйон добрих справ» відбудеться надання гуманітарної допомоги для ВПО, організація культурно-мистецької програми та психологічної підтримки для дітей внутрішньо переміщених сімей Агрономічної ТГ.

12:53:18 03.05.2022

До уваги громадян, які прибувають з інших областей до м.Вінниці та бажають отримати безоплатну  вторинну правову допомогу!

  Відповідно до ст. 14 Закону України "Про безоплатну правову допомогу" Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги забезпечує надання вразливим верствам населення безоплатної правової допомоги у цивільних, адміністративних справах та справах про адміністративні правопорушення. Внутрішньо - переміщені особи згідно з ЗУ "Про безоплатну правову допомогу" відносяться до категорії громадян, які мають право на безоплатну первинну правову допомогу, яка включає в себе:

08:40:52 07.04.2022

До уваги внутрішньо переміщених осіб!

Для оформлення виплати допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам потрібно звернутися до Агрономічної сільської ради за адресою вул. Мічуріна, 12.

13:28:55 31.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь