A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Оголошення

До відома громадян

При використанні «зонних» лічильників та оптимізації профілю споживання електроенергії розмір платежу суттєво знизиться

11:48:55 04.02.2021

Щодо розгляду петиції

Агрономічна сільська рада доводить до Вашого відома, що відповідно до п. 3.5 Положення «Про порядок подання та розгляду електронних петицій» в Агрономічній сільській раді, затвердженого рішенням № 138 «Про затвердження Положення «Про порядок надання та розгляду електронних петицій» в Агрономічній сільській раді» «від 28.01.2021 р., розпочинає розгляд електронної петицій щодо гарантованого забезпечення водопостачання та водовідведення з належною якістю питної води в селі Агрономічне від 13.01.2021 року.

16:25:08 02.02.2021

Засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності

17 січня о 9:00 год. в приміщенні Агрономічної сільської ради відбудеться засідання комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування територій, будівництва, архітектури, благоустрою, житлово-комунального господарства, транспорту та комунальної власності. Будуть розглядатися земельні питання,  а також виїзд комісії за зверненнями.

12:38:00 16.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь