A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Цивільний захист

ПРАВИЛА ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ В ПОБУТІ

Зважаючи на невтішну статистику щодо виникнення побутових пожеж, Вінницьке РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області  закликає усіх дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись правил пожежної безпеки, адже загрозу завжди краще попередити, ніж мати справу з її наслідками.

16:48:20 08.01.2024

Увага! Ожеледиця!

Щорічно Міністерством охорони здоров'я України реєструється сумна статистика травмувань, пов'язаних з ожеледдю: за небезпечний сезон лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду. Ми пропонуємо вам прості рекомендації, як уберегтися від значних неприємностей у період ожеледиці.

11:08:20 08.01.2024

ДОТРИМАННЯ ПРАВИЛ БЕЗПЕКИ ВОДІЯМИ ПРИ ОЖЕЛЕДИЦІ

Несприятливі дорожні умови є прямою причиною дорожньо-транспортних пригод, а тому вимагають від водіїв підвищеної уваги до заходів власної безпеки і бездоганного дотримання Правил дорожнього руху.

10:52:08 08.01.2024

Як безпечно користуватися електричними обігрівачами?

Екватор осені, тож не зайвим буде повторити основні правила експлуатації електричних обігрівачів, адже закарпатці нерідко обирають саме їх через нижчу вартість використання у порівнянні з газовими. Але водночас електронагрівальні прилади містять і небезпечний «сюрприз» – здатність призвести до нищівної пожежі. Аби цього не сталося, закарпатські рятувальники нагадують громадянам правила безпеки:

10:37:38 08.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь