A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Цивільний захист

Заходи з протипожежної безпеки під час жнив – запорука збереження врожаю!

В районі вже розпочалися жнива – гаряча пора для кожного хлібороба. Наразі погодна ситуація досить складна. Температура повітря висока, а дощів практично немає. У зв’язку зі спекою рівень пожежної небезпеки оголошено найвищий, 5 класу. А отже ризик виникнення пожеж дуже високий. Тому аграріям в цей період потрібно забезпечити здійснення необхідного протипожежного режиму, щоб неконтрольований вогонь вмить не знищив важку багатомісячну працю.

10:08:18 19.07.2023

Вибухонебезпечні предмети:будьте обережними!

Вибухонебезпечні предмети становлять смертельну загрозу. Найбільш розповсюджені з них: різні види протипіхотних мін, мінометні та протитанкові міни, артилерійські та танкові снаряди, різні види ручних гранат тощо.

09:05:29 05.07.2023

Що робити у разі радіаційної аварії?

Підготовлений – значить захищений. Це правило у час повномасштабної війни стало ще більш актуальним. Зважаючи на те, що країна-терорист не дотримується жодних законів та правил ведення війни, кожен українець повинен знати базові правила поведінки у випадку надзвичайної ситуації будь-якого характеру – знайти їх можна за посиланням. 

12:27:50 30.06.2023

До уваги громадян!

Влітку більшість мешканців намагається провести свій відпочинок поблизу води на річках, озерах, ставках та інших водоймах. Купання та плавання – це хороший, корисний і активний відпочинок. Вода приносить багато задоволення людям дисциплінованим, обачним, але вона може завдати багато неприємностей людям, які не дотримуються правил безпечної поведінки на воді.Найпоширенішою  причиною  нещасних   випадків   на   воді   є недотримання громадянами правил безпечної поведінки. Зокрема, це купання в необладнаних для цього місцях та купання в нетверезому стані. Тому варто пам’ятати, що умовами безпеки є правильний вибір та обладнання місць купання, навчання дорослих і дітей плаванню, суворе дотримання правил поведінки під час купання і катання на плавзасобах,  постійний контроль за дітьми у воді з боку дорослих.

09:01:10 27.06.2023

Інформаційно-роз'яснювальна робота щодо правил поведінки на водних об'єктах

22 червня представником Вінницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, поліцейським офіцером громади, працівником Агрономічної сільської ради в Ільківці для рибалок та відпочиваючих було проведено інформаційно-розʼяснювальну роботу щодо правил поведінки під час відпочинку на водних обʼєктах.

20:18:06 23.06.2023

До уваги громадян!

Вибухонебезпечні предмети становлять загрозу життю людини та оточуючих. До них відносять: артилерійські снаряди, реактивні та інженерні міни, авіабомби, детонатори, ручні гранати, набої різних видів❌

15:11:04 19.06.2023

Вимоги щодо забезпечення безпеки дітей на водних об’єктах !

Забезпечення безпеки дітей на водних об’єктах 1. Безпека дітей на водних об’єктах забезпечується правильним вибором і обладнанням місць купання, організацією і контролем за купанням, проведенням роз’яснювальної роботи серед дітей і дорослих щодо правил поведінки на воді.

10:14:21 15.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь