Агрономічна сільська рада
.

Цивільний захист

Вінницьке РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області інформує!

Новорічні та Різдвяні свята завжди асоціюються з ялинкою, прикрасами та святковим настроєм. Проте, не усі знають, яку велику небезпеку несе в собі порушення елементарних вимог пожежної безпеки під час святкування Новорічних та Різдвяних свят. Саме з цією метою працівниками державного нагляду (контролю) у сфері пожежної та техногенної безпеки Вінницького районного управління ГУ ДСНС України у Вінницькі області  організовано та проведено ряд заходів спрямованих на недопущення виникнення пожеж під час проведення свят. У ході проведеної роботи з керівниками та працівниками об’єктів задіяних у святкових заходах були проведені протипожежні інструктажі, роз’яснено порядок дій у випадку виникнення пожежі, проведення евакуації та застосування первинних засобів пожежогасіння.   Керівникам об’єктів при підготовці до проведення святкових заходів необхідно особливу увагу приділити прикрашанню ялинки. Адже, якщо установити її з порушенням, прикрасити горючими іграшками та не сертифікованими електрогірляндами - це може спричинити її займання та призвести до пожежі. Під час організації святкових заходів необхідно дотримуватись наступних заходів а саме:     • при кількості людей понад 50 осіб використовувати приміщення забезпечені не менше ніж двома евакуаційними виходами, що не мають на вікнах глухих ґрат;     • особи, яким доручено проведення таких заходів, перед їх початком зобов’язані оглянути приміщення, переконатися в забезпеченості нормованою кількістю первинних засобів пожежогасіння, справності засобів зв'язку, систем протипожежного захисту;     • забороняється заповнення приміщень людьми понад установлену норму, зменшення ширини проходів між рядами, установка в проходах додаткових посадкових місць,  використання свічок, бенгальських вогнів, відкритого вогню, феєрверків і куріння.   Основні правила безпеки прості та елементарні та не потребують значних матеріальних затрат. Знання та дотримання їх є запорукою безпеки життя громадян, а також отримання справжнього задоволення від свята, яке принесе благополуччя та радість до кожної оселі. З повагою, фахівець ВЗЗ ПНС у Вінницькому районі ЦЗД ГУ ДСНС України у Вінницькій області Віктор Тихонюк

16:03:43 06.12.2023

ДСНС інформує! Обережно тонкий лід! Правила безпечної поведінки на водоймах взимку

Зима - чудова пора відпочинку на льоду. Скільки радощів вона приносить! Розваги на ковзанах, лижах, санчатах! Тому усі ми із задоволенням зустрічаємо цю пору року, іноді забуваючи про небезпеку, яку може приховувати лід, а саме тонкий лід.

16:50:31 27.11.2023

Пічне опалення - правила безпеки!

У зв'язку із зниженням температури, значна частина населення використовує індивідуальне опалення: електронагрівальні прилади, пічне опалення, газові прилади.

15:03:12 07.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь