A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради

Вітання з Днем захисту дітей

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, щиро вітає усіх діток з Міжнародним днем захисту дітей!Бо наші діти - найбільша радість та любов, наша надія та продовження наших задумів та мрій! ЩАСТЯ ВАМ, ЧИСТОГО ТА МИРНОГО НЕБА, СОНЯЧНИХ РАНКІВ, СВІТЛИХ І НЕПОВТОРНИХ ВРАЖЕНЬ, ЗДОРОВ‘Я ТА УДАЧІ НА ЖИТТЄВИХ ДОРОГАХ! Не поспішайте, діти, виростати, Бо з часом лишите мене одну. А поки в силі вам на захист стати, Я гори, ради вас, переверну! Я буду молодою поряд з вами, Енергії даєте для життя! Немає щастя більшого для мами, Ніж поруч з нею дороге дитя! Мої найкращі, найдорожчі діти, Дорослий світ - не цукор, і не  мед. Дай, Боже, вам здоров'я і радіти, Упевнено іти завжди вперед! Не поспішайте, діти, виростати, Не йдіть так швидко у дорослий світ! Я вас до серця хочу пригортати Маленькими, ще довго-довго літ! © Людмила Степанишена

22:17:14 01.06.2021

Вітаємо!

Шановна наша Олено Станіславівно!

11:51:12 31.05.2021

Обговорили переспективи співпраці

Центр надання соціальних послуг спільно з заступником начальника ВП #3 ВРУП ГУНП у Вінницькій області , майором поліції, Романом Катруком та заступницею начальника превенції, майором поліції - Наталією Сорочук , обговорили питання співпраці та план дій у кризових ситуаціях.

10:28:52 25.05.2021

Привітання з Днем вишиванки

Колектив Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, сердечно вітає усіх з Днем вишиванки!Зичимо усім міцного здоров‘я, миру, злагоди та благополуччя ! Нехай це свято зітре кордони й об‘єднає українців по всьому світу!

16:42:56 20.05.2021

Мешканці Агрономічної громади отримали продуктові набори

Сьогодні, 12.05.2021 року, за сприяння Фонду Порошенка, депутата Вінницької обласної Ради Олександра Масленнікова та працівників Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, забезпечили близько 55 сімей із вразливих груп, з усієї ТГ, продуктовими наборами , а саме : багатодітні родини, сім‘ї та особи, які опинились у складних життєвих обставинах , людей похилого віку , які перебувають у ЦНСП на обліку, у відділенні соціального обслуговування та сім‘ям, де виховуються діти, з функціональними обмеженнями.

21:25:47 12.05.2021

Щодо послуги раннього втручання

Послуга раннього втручання - система комплексної міждисциплінарної сімейно- центрованої допомоги дітям від народження до 4 років з порушенням здоров‘я і розвитку, спрямована на розвиток дитини, нормалізацію життя сім‘ї, профілактику інвалідизації і попередження інституалізації дітей.

12:38:25 11.05.2021

Дякуємо за співпрацю!

06.05.2021 р. Центр надання соціальних послуг спільно з представниками Вінницького обласного Товариства Червоного Хреста України та волонтерами з Міжнародної антинаркотичної асоціації , забезпечили ще декілька багатодітних родин у с. Бохоники та Медвеже Вушко меблями. Велика подяка за співпрацю!

20:35:24 07.05.2021

Дякуємо за допомогу!

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, завжди радий маленьким гостям. Завдяки небайдужим жителям Агрономічної ТГ, ще одна родина отримала дитячий одяг та іграшки.

16:55:53 05.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь