A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради

Акція "Маршрут здоров'я"

08 червня фахівцями Центру надання соціальних послуг спільно з працівниками ЦКтаД, проведена інформаційно- профілактична акція "Маршрут здоров'я", основною метою якої була - профілактика шкідливих звичок серед підлітків та мотивування їх ,до здорового та активного способу життя.

14:16:49 10.06.2022

Vinny- для кожної дитини

12 січня колектив Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, за сприяння Сергій Сітарський-сільський голова Агрономічної громади, долучились до акції тюбінг- парку «Vinny- для кожної дитини».

09:23:31 13.01.2022

Захід « Не смійся з мене, мені болить..»

Сьогодні,в Міжнародний дня людей з інвалідністю, у рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», фахівцями Центру надання соціальних послуг, спільно з працівниками Служби у справах дітей Агрономічної сільської ради та майором поліції ювенальної превенції , Франковою І. В., провели заходи у школах села Бохоники та  села Ільківка, серед учнів 5-х класів, на тему: « Не смійся з мене, мені болить..». Захід було спрямовано на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя.

19:26:31 03.12.2021

З нагоди Всесвітнього дня волонтера

02 грудня працівниками Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради спільно з представниками Бохоницької філії Центру культури та дозвілля, була проведена тематична зустріч з нагоди Всесвітнього дня волонтера.

16:27:07 02.12.2021

Щодо запобігання насильства серед підлітків

26 листопада Директор Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради спільно з фахівцем із соціальної роботи та начальником ССД Агрономічної сільської ради, з нагоди Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»,провели профілактичний захід щодо запобігання насильства серед підлітків. Участь у профілактичному заході взяли учні 9 класу Бохоницької СЗШ І- ІІІ ступенів. Під час заняття діти ознайомились із поняттям, формами та структурою насильства, а також сформували навички відповідальної та безпечної поведінки з дітьми, які потерпають від насильства в школі.

11:32:59 29.11.2021

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради інформує

Дитячий табір відпочинку «Соколята», який знаходиться в м. Хирів, Львівської області, запрошує діток на відпочинок, віком від 7 до 18 років. Початок заміни з 03 по 07 листопада 2021 р., тривалість зміни 21 день.

16:30:40 25.10.2021

 Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради інформує

 До уваги громадян Агрономічної територіальної громади! КЗ «Вінницький обласний центр соціально- психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями «Обрій», пропонує послугу «Тимчасового відпочинку для батьків або осіб, які їх замінюють, що здійснюють догляд за дітьми з інвалідністю».  

10:58:19 06.10.2021

Вітаємо з Днем народження!

Колектив Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради щиро вітає соціального робітника, Вовчок Олену Дмитрівну, з Днем Народження! Хай завжди усміхається доля! Тільки радість приносять з собою роки! Хай здоров‘я і щастя не зрадять ніколи, хай збуваються мрії, бажання й думки. Удачі й таланту - без ліку, пошани й добра від людей! Щасливого й довгого віку  бажаємо Вам у цей день!

16:33:57 27.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь