A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради

Фото без опису

Директор Центру надання соціальних послуг - Христянко Олександра Сергіївна     

 

Європейський день боротьби з торгівлею людьми

Сьогодні, 16 жовтня, з нагоди Європейського дня проти торгівлі людьми, працівниками Центру проведено низку інформаційних заходів з протидії та профілактики виникнення ризиків явища «торгівлі людьми» та алгоритму реагування населення,  яке опинилось у кризових ситуаціях на базі Бохоницького ліцею та Ільківської гімназії.

15:57:54 16.10.2023

Співпраця з ГО "HIAS"

Сьогодні, 16 травня, психологами ГО «HIAS» для працівників КУ «ЦНСП» Агрономічної сільської ради проведено тематичне заняття по зниженню рівня стресостійкості та формування зберігаючих факторів здоров’я в працівників соціальної сфери, які працюють з різними соціальними групами населення .

17:14:58 17.05.2023

Навчання для спеціалістів, які надають соціальні послуги

23 березня за сприяння Вінницького обласного центру соціальних служб для працівників Центру проведено навчання для спеціалістів, які надають соціальні послуги і психологічну підтримку членам сімей Захисників та Захисниць України Вінницької області, щодо гарантій їх соціального захисту.     

11:48:56 24.03.2023

Підсумки акції "Мій найкращий антистрес!"

3 березня 2023 року ЦНСП Агрономічної сільської ради була розпочата акція  з метою ознайомити ВАС із ще одним способом подолання негативних наслідків, пов’язаних з війною.

17:32:04 20.03.2023

Онлайн-зустріч "Групи самодопомоги"

16 березня 2023 року за сприяння Вінницького обласного центру соціальних служб проведено   навчання для надавачів соціальних послуг та членів об’єднань психологів на тему: «Групи самодопомоги. Організаційні засади і правила проведення». В онлайн-зустрічі взяли участь працівники Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради: практичний психолог, Литвинчук Тетяна Анатоліївна та соціальний працівник, Голота Марина Анатоліївна.

16:57:45 16.03.2023

Відбувся захід на тему: "Вигорання працівників соціальної сфери"

02 березня практичним психологом КУ "ЦНСП" Агрономічної сільської ради ЛИТВИНЧУК Тетяною було організовано захід для працівників Центру, з метою розгляду актуальної теми: "Вигорання працівників соціальної сфери".

15:43:25 02.03.2023

До уваги громадян!

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, запрошує людей віком 60 + взяти участь у акції : " Мій найкращий антистрес".

16:45:01 23.02.2023

17 лютого – День спонтанного прояву доброти

Щороку 17 лютого у світі відзначають День спонтанного прояву доброти (Random Acts of Kindness Day). У 1995 році його запровадили в американському місті Денвері і з кожним роком свято почало набувати все більшої популярності. Метою цього дня є заохочення людей до прояву доброти до інших та світу загалом. Спонтанний прояв доброти означає робити щось для іншої людини від щирого серця, без очікувань та особистої вигоди. Найціннішим результатом цього є те, що ці добрі справи приносять користь та радість не тільки одержувачу, але й тому, хто робить ці вчинки та дії. Прояв доброти позитивно позначається як на фізичному, так і на психологічному стані людини.

15:29:05 17.02.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь