A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Центр надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради

Онлайн-тренінг “Кейс-менеджмент - стала технологія соціальної роботи в кризових умовах"

14 лютого практичний психолог Литвинчук Т.А. та соціальний працівник Голота М. А. КУ «ЦНСП»Агрономічної сільської ради взяли участь в онлайн-тренінгу “Кейс-менеджмент - стала технологія соціальної роботи в кризових умовах”!

08:34:39 15.02.2023

Школа без булінгу, сім‘я без насильства

30 листопада працівниками Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради спільно з Службою у справах дітей проведено захід у Бохоницькому ліцеї серед учнів старших класів, на тему: «Школа без булінгу, сім‘я без насильства». Мета заходу - ознайомлення учнів із документами, які захищають їх права, обґрунтувати сутність насильства, з‘ясувати основні причини насильства над дітьми в середовищі сім‘ї та школи, виявлення шляхів його подолання.

14:21:53 30.11.2022

Фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Агрономічної сільської ради отримав технічне оснащення

У рамках проєкту “Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни” за підтримки Представництва Дитячого фонду UNICEF Ukraine та на замовлення Міністерства соціальної політики України та Національної соціальної сервісної служби МБО « Партнерство «Кожній дитині»Partnership for Every Child / Кожній дитині , фахівець із соціальної роботи КУ «Центр надання соціальних послуг» Агрономічної сільської ради, отримав технічне оснащення, що посприяє покращенню умов роботи з питань організації надання соціальних послуг сім‘ям з дітьми.

11:19:30 15.11.2022

Обговорили перспективи співпраці з Veteran Hub

18 жовтня працівниками ЦНСП Агрономічної сільської ради спільно з представниками Veteran Hub, організовано спільну зустріч - обговорення для подальшої співпраці.

11:02:00 19.10.2022

Проведено захід "Даруй добро"

Сьогодні, 30 вересня, працівниками Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, проведено захід на тему: « Даруй добро» в рамках соціально -психологічної підтримки дітей в умовах війни.

20:21:41 30.09.2022

Захід на тему: «Моя мрія - Україна!»

22 вересня працівниками Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради, проведено захід на тему : «Моя мрія - Україна!», в рамках соціально психологічної підтримки дітей в умовах війни .

10:42:40 22.09.2022

Дякуємо за допомогу!

18 серпня працівники КУ "Центр надання соціальних послуг" Агрономічної сільської ради спільно з представниками Червоного Хреста України, з метою задоволення базових потреб сімей з дітьми, які були вимушено переміщені на територію Агрономічної ТГ, у зв’язку з бойовими діями, надали ПСП набори для сімей з дітьми, у рамках діяльності з психосоціальної підтримки.

11:03:26 19.08.2022

Торгівля людьми (ТЛ)- це може трапитись з кожним

26 липня у рамках проведення заходів з нагоди Всесвітнього дня боротьби з торгівлею людьми та з метою привернення уваги суспільства до проблеми "торгівлі людьми", фахівцем із соціальної роботи КУ "ЦНСП" Агрономічної сільської ради, було проведено виховний захід на тему: "Торгівля людьми (ТЛ)- це може трапитись з кожним".

15:17:57 26.07.2022

Запрошуємо до участі!

Канікули розпочались, отже маєте достатньо вільного часу для заняття улюбленим хобі та створення неповторних малюнків!

13:40:08 20.07.2022

Надано гуманітарну допомогу

28 червня працівниками КУ "Центр надання соціальних послуг" Агрономічної сільської ради було відвідано родини, які перебувають у складних життєвих обставинах та вручено гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, за сприяння сільського голови Сергія Сітарського.

16:06:27 29.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь