A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Вітаємо родину Новіцьких!

Вітаємо родину Новіцьких!

Наша громада поповнюється новими жителями. Ще одна мешканка Агрономічного народилася 20 лютого. Заступник сільського голови Тетяна Закревська привітала з народженням доньки Соломії родину Новіцьких.

13:36 08.03.2024

Фестиваль "Проліски надії - 2024"

Фестиваль "Проліски надії - 2024"

Щорічно, напровесні, на освітянській ниві з’являються проліски талантів, мистецтва - «Проліски надії». Фестиваль – це щорічний конкурс, який сприяє виявленню обдарованої молоді та розвитку творчих здібностей учнівських і педагогічних колективів. Фестиваль учнівської та учительської творчості "Проліски надії" спрямований на пошук та підтримку талановитих особистостей, розширення простору мистецького спілкування, популяризацію українського мистецтва, пропагування національної культури через власну творчу художню діяльність, це хороша можливістю проявити талант і заявити про нього на повний голос.

13:13 08.03.2024

Вітаємо родину Бабій з поповненням!

Вітаємо родину Бабій з поповненням!

За доброю традицією, яка склалася у нашій громаді, привітали родину Бабій Тараса та Любові з Агрономічного з народженням донечки. 21 лютого вони стали батьками чудової дівчинки, Соломії.

12:23 07.03.2024

Відбулась чергова  53 сесія

Відбулась чергова 53 сесія

05 березня в Агрономічній сільській раді відбулася чергова сесія. У роботі взяли участь 13 депутатів, начальники відділів виконавчого апарату та виконавчих органів сільської ради та бажаючі мешканці громади. Порядок денний налічував 34 питання.

15:35 06.03.2024

Які послуги можуть одержати люди, які звернуться до бюро правничої допомоги?

Які послуги можуть одержати люди, які звернуться до бюро правничої допомоги?

Насамперед проконсультуватися з юристом з конкретного правового питання або ж отримати розʼяснення законодавства чи фахову пораду щодо певних документів, які надали юристу на розгляд; допомогу в написанні скарг, заяв або інших непроцесуальних документів; за умови приналежності клієнта до визначених законодавством категорій осіб – і вторинну правничу допомогу, тобто поміч у складенні процесуальних документів та представництво інтересів клієнта в суді.

12:27 06.03.2024

Продовжуємо працювати над реалізацією проєкту щодо  забезпечення житлом ВПО громади

Продовжуємо працювати над реалізацією проєкту щодо забезпечення житлом ВПО громади

Агрономічна громада продовжує працювати над втіленням  проєкту щодо забезпечення нагальних житлових потреб в Україні, зокрема, надання доступного житла внутрішньо переміщеним особам (ВПО) та іншим постраждалим від війни категоріям населення, у співпраці з Міжнародною організацією з міграції.

16:20 04.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь