Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

ОБЕРЕЖНО - ГРИБИ!

ОБЕРЕЖНО - ГРИБИ!

На Вінниччині щороку реєструються непоодинокі випадки отруєнь людей дикорослими грибами. За прогнозом кількість випадків отруєнь грибами в поточному році на території області матиме тенденцію до збільшення, тим паче, що погодні умови сприяють їх проростанню.

10:46 04.10.2024

Запрошуємо взяти участь в опитуванні

Запрошуємо взяти участь в опитуванні

Секретаріатом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини розроблено опитувальник для громадян – споживачів послуги централізованого водопостачання. Результати моніторингу будуть використані при підготовці спеціальної доповіді Уповноваженого про стан додержання прав громадян на чисту та доступну воду в умовах дії правового режиму воєнного стану.

10:43 04.10.2024

Податківці попереджують про дії шахраїв

Податківці попереджують про дії шахраїв

ГУ ДПС у Вінницькій області звертає увагу, що шахраї постійно вигадують різні схеми задля власного збагачення. На сьогодні чимало таких схем працює із задіянням так званих дропів. Нагадаємо, що дропи – це люди, які за винагороду надають зловмисникам доступ до своїх банківських карток і рахунків. Ці рахунки використовуються шахраями як транзитні. При цьому, власники карток не поінформовані про джерела походження коштів, які, як правило часто отримуються злочинним шляхом, зокрема – торгівлею наркотиками, людьми, зброєю та ін. Тож ГУ ДПС у Вінницькій області застерігає власників карток і рахунків від бажання отимати легкий заробіток. Пам’ятайте, що такі операції можуть бути трактовані як здійснення підприємницької діяльності із відповідним нарахування податкових зобов'язань, що, в свою чергу, може призвести до кримінальної відповідальності. Якщо ви отримали таку пропозицію – не ризикуйте. Подбайте про власну безпеку. Радимо повідомити про отриману пропозицію кіберполіцію та податкову службу за номером телефону 0800501007.

11:52 03.10.2024

Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

Урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

Сьогодні ми відзначаємо День Захисників та Захисниць України. Це день тих, хто віддає свої силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави, хто щоденно виконує найважливіші та відповідальні завдання, спрямовані на захист нашої країни, сприяє зміцненню національної безпеки.

17:29 01.10.2024

Діти нашої громади вирушили на відпочинок до дитячого табору на Закарпатті

Діти нашої громади вирушили на відпочинок до дитячого табору на Закарпатті

В рамках співпраці Агрономічної сільської ради та Вінницької обласної військової адміністрації, дев’ять дітей учасників бойових дій нашої громади отримали можливість вирушити на оздоровлення до табору на Закарпаття.

12:23 30.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних