Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Допомога Агрономічній амбулаторії

Допомога Агрономічній амбулаторії

У відповідь на звернення головного лікаря КНП «Якушинецького ПМСД» для Агрономічної амбулаторії сільський голова Сергій Сітарський закупив та передав медикаменти, які необхідні для надання першої медичної допомоги. Адже вкрай важливо аби сімейні лікарі були забезпечені усіма необхідними засобами для термінової допомоги пацієнтам!

14:26 04.07.2024

Сарана – небезпечний шкідник

Сарана – небезпечний шкідник

Головне управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує, що в окремих територіях на сході України, осередково, виявлено масове розмноження та збільшення чисельності небезпечного шкідника – сарани. Незважаючи на те, що на території Вінницької області поширення цього шкідника не відмічено, необхідно провести комплекс профілактичних заходів із попередження його поширення, оскільки в умовах посушливої погоди ареал поширення, чисельність та шкодочинність шкідника може збільшитися. Насамперед необхідно забезпечити обстеження сільськогосподарських  та інших угідь щодо наявності сарани перелітної  (Locusta migratoria).

10:42 04.07.2024

Вітаємо з народженням сина!

Вітаємо з народженням сина!

Заступник сільського голови Тетяна Закревська привітала з поповненням родину Олени та Сергія Ольштинських з Агрономічного. 26 червня вони втретє стали батьками, народився синочок Артем.

14:45 03.07.2024

Робоча зустріч з батьківським колективом ЗДО "Сонечко"

Робоча зустріч з батьківським колективом ЗДО "Сонечко"

В рамках проведення робочої зустрічі сільський голова Сергій Сітарський  спільно з депутатом Вінницької обласної Ради Олександром Масленніковим обговорено актуальні проблеми з батьківським колективом ЗДО «Сонечко». Зокрема, йшла мова оновлення ігрового дитячого майданчика для забезпечення комфортних умов вихованців. Вкотре порушено питання щодо створення та функціонування власного укриття. Крім того, надано фінансову допомогу для проведення косметичних ремонтів у групах.

14:24 03.07.2024

Профілактичні заходи задля недопущення захворювань риби

Профілактичні заходи задля недопущення захворювань риби

Спеціалісти Вінницького районного управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області проводять інформаційно-роз'яснювальну роботу серед власників рибних господарств, (фізичних та юридичних осіб),  щодо важливості вчасного проведення профілактичних заходів шляхом паразитологічного та гідрохімічного моніторингу задля недопущення паразитарних та інфекційних захворювань риби, а також підвищення ефективності їх діяльності та якості продукції. З цієї нагоди наголошуємо, що на рибопродуктивність ставків суттєво впливає їх епізоотичний стан. Випадки значної загибелі риб реєструються у водоймах області досить часто, конкретні причини їх різноманітні. Основними чинниками, які сприяють виникненню хвороб риб та їх загибелі є безконтрольне перевезення риби, порушення карантинних заходів включаючи обов’язкові лабораторні дослідження та обстеження водоймищ, низька біотехнічна культура та якість кормів, погіршення умов вирощування, антропогенне забруднення водойм. Профілактика хвороб риб повинна стати обов'язковою і здійснюватися не лише при безпосередній загрозі епізоотії, але й на всіх етапах вирощування риби. Труднощі у попередженні захворювань зумовлюються нехтуванням операторами ринку рибництва лабораторної діагностики та радикальних засобів боротьби.

15:10 01.07.2024

Випускний вечір в Агрономічненському ліцеї

Випускний вечір в Агрономічненському ліцеї

Недавно лише пролунав останній дзвоник, і ось вже випускний до якого одинадцять років, як по східцях, довелося підніматися випускникам. У цей день учні назавжди прощаються зі школою і вчителями, завершують важливий етап у своєму житті. Однак для випускників, їх батьків і вчителів цей день залишається хвилюючим і емоційним.

16:59 27.06.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь