A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Безоплатна правова допомога інформує

Безоплатна правова допомога інформує

З 3 серпня 2023 року документи, необхідні для отримання безоплатної вторинної правничої допомоги, можна надіслати на офіційну електронну адресу місцевого центру з надання безоплатної правничої допомоги. 

12:29 22.08.2023

Ільківська гімназія готується до початку навчального року

Ільківська гімназія готується до початку навчального року

Менш ніж за два тижні розпочнеться новий навчальний рік і нині школи громади активно готуються приймати дітей на навчання. Тому сьогодні сільський голова Сергій Сітарський та депутат Вінницької обласної Ради Олександр Масленніков завітали до Ільківської гімназії. Тут  триває поточний ремонт в класних кімнатах, замінено старі вікна. Завершуються роботи з упорядкування.

21:22 21.08.2023

Робимо добрі справи та допомагаємо тим, хто боронить наш спокій кожного дня

Робимо добрі справи та допомагаємо тим, хто боронить наш спокій кожного дня

Жителі села Медвеже Вушко вирішили підтримати воїнів, які наразі знаходяться на лікуванні та реабілітації у Вінницькій клінічній багатопрофільній лікарні (колишня районна). До медичного закладу зібрано та доставлено сезонні продукти харчування.

18:49 17.08.2023

Дякуємо БФ "Право на захист"

Дякуємо БФ "Право на захист"

Агрономічна сільська рада продовжує співпрацювати з благодійними фондами та організаціями, котрі допомагають внутрішньо переміщеним особам нашої громади. Однією з таких організацій є БФ «Право на захист». Наша співпраця з цим фондом є результативною, адже це одна з найпотужніших організацій, котра працює безпосередньо з Агентством ООН у справах біженців (UNHCR). Вони вивчають потреби переселенців, формують запити і потім поспішають з допомогою туди, де вона найдужче потрібна. Агрономічна сільська рада активно співпрацює з Вінницьким відділенням БФ «Право на захист», і це далеко не перша допомога, яку донори надають для ВПО громади.

18:41 17.08.2023

Концертна програма з нагоди Дня молоді «Щаслива нація - майбутнє України»

Концертна програма з нагоди Дня молоді «Щаслива нація - майбутнє України»

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але й особливий стан душі. Це час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань та досягнень. День молоді - яскраве і позитивне свято, присвячене підростаючому поколінню. Одні люди вважають, що сучасна молодь зіпсувалася, інші впевнені, що вона перевершує попереднє покоління. У будь-якому випадку, нинішні юнаки та дівчата - це майбутнє України, і їм потрібно віддати шану.

18:07 14.08.2023

Тривають ремонтні роботи в Медвежевушківському ліцеї

Тривають ремонтні роботи в Медвежевушківському ліцеї

У навчальних закладах громади продовжуються ремонтні роботи. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський разом з депутатом Вінницької обласної ради Олександром Масленніковим відвідали Медвежевушківський ліцей. Там вони поспілкувалися з директором та батьківським колективом. Під час зустрічі обговорювали не лише питання, пов’язані зі школою, а й  загальні, що стосуються життєдіяльності села.

15:35 11.08.2023

Привітали з народженням сина!

Привітали з народженням сина!

Сьогодні, за традицією, сільський голова Сергій Сітарський привітав родину Драчук з Медвежого Вушка з народженням сина. У них 16 травня народився Макар.

15:00 11.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь