A A A K K K
для людей із порушенням зору
Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

До відома громадян!

До відома громадян!

         Звертайтеся до системи безоплатної правової допомоги й наші юристи розкажуть, як оформити договір оренди землі та зорієнтують, які дані він має містити, щоб убезпечити себе від негативних наслідків у майбутньому.

10:12 20.07.2023

Відбулася зустріч з родинами військовослужбовців  ⠀

Відбулася зустріч з родинами військовослужбовців ⠀

За дорученням Сергія Борзова -голови Вінницької ОДА, Віталія Урдзіка -голови Вінницької районної державної адміністрації, Володимир Цвігун та Володимир Коваль - заступники голови Вінницької РДА провели виїзні прийоми в Агрономічній громаді. Надали допомогу родинам військовослужбовців, яких було мобілізовано під час другої хвилі.

17:17 19.07.2023

Вітаємо родину Чабан з Агрономічного

Вітаємо родину Чабан з Агрономічного

Сьогодні заступник сільського голови Тетяна Закревська привітала з радісною подією родину Чабан з Агрономічного. У Анатолія та Ірини 23 червня народився первісток Макар.

16:43 19.07.2023

Інформаційно-розʼяснювальна робота щодо правил поведінки під час відпочинку на водних обʼєктах

Інформаційно-розʼяснювальна робота щодо правил поведінки під час відпочинку на водних обʼєктах

13 липня представником Вінницького РУ ГУ ДСНС України у Вінницькій області, поліцейськими офіцерами громади, працівником Агрономічної сільської ради для рибалок та відпочиваючих було проведено інформаційно-розʼяснювальну роботу щодо правил поведінки під час відпочинку на водних обʼєктах.

14:57 13.07.2023

Засідання виконавчого комітету

Засідання виконавчого комітету

12 липня відбулося засідання виконавчого комітету Агрономічної сільської ради, на якому було розглянуто 37 питань. Основні з них: утворення Координаційної ради з питань утвердження української національної та громадянської ідентичності при виконавчому комітеті Агрономічної сільської ради, надання дозволу на укладання договору дарування квартири на ім’я неповнолітньої дитини, надання дозволу на укладання договору дарування квартири, правом користування якою мають малолітні діти, заключення договору найму, надання матеріальної допомоги, надання дозволу на виготовлення проектно – кошторисної документації, затвердження акту обстеження зелених насаджень (дерев та кущів) на території Агрономічної сільської ради, присвоєння адреси об’єктам нерухомого майна, переведення садових будинків у жилі будинки.

10:04 13.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь