Агрономічна сільська рада
.

Новини

Дата: від до Скинути

Тривають ремонтні роботи в Медвежевушківському ліцеї

Тривають ремонтні роботи в Медвежевушківському ліцеї

У навчальних закладах громади продовжуються ремонтні роботи. Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський разом з депутатом Вінницької обласної ради Олександром Масленніковим відвідали Медвежевушківський ліцей. Там вони поспілкувалися з директором та батьківським колективом. Під час зустрічі обговорювали не лише питання, пов’язані зі школою, а й  загальні, що стосуються життєдіяльності села.

15:35 11.08.2023

Привітали з народженням сина!

Привітали з народженням сина!

Сьогодні, за традицією, сільський голова Сергій Сітарський привітав родину Драчук з Медвежого Вушка з народженням сина. У них 16 травня народився Макар.

15:00 11.08.2023

Ремонтні роботи в Бохоницькому ліцеї

Ремонтні роботи в Бохоницькому ліцеї

Літо – це пора відпочинку для дітей і період украй напруженої роботи для дорослих, передусім працівників, які опікуються навчальними закладами.

16:42 10.08.2023

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ДЛЯ МАКРО- ТА МАЛОГО БІЗНЕСУ

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ ДЛЯ МАКРО- ТА МАЛОГО БІЗНЕСУ

Навчальний центр підприємництва та інновацій в Україні Startup Ukraine спільно з Міжнародною організацією з міграції за фінансування Уряду Німеччини за підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW розпочинає безкоштовну навчальну програму для підтримки підприємців мікро- та малого бізнесу, а також для тих хто тільки думає про відкриття власної справи на тему: «Як створювати та розвивати бізнес в Україні?». Учасникам, які успішно пройдуть навчання запропонують подати грантову заявку й отримати 7 тисяч євро на розвиток власної справи. Реєстрація учасників з Вінницької області триватиме до 16 серпня 2023 року. Зареєструватися та дізнатися деталі навчальної програми за посиланням:  https://startupukraine.com/support-program

16:41 10.08.2023

Рекомендації щодо застосування пестицидів

Рекомендації щодо застосування пестицидів

Відповідно до ст. 12 Закону України «Про пестициди та агрохімікати» застосування пестицидів у господарствах й індивідуальних садах і городах, у побуті має здійснюватись тільки згідно з «Переліком пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні». До всіх видів робіт, пов’язаних із застосуванням пестицидів, робітників слід допускати за нарядом за наявності посвідчення про спеціальну підготовку та проходження медичного огляду, що дає право працювати з пестицидами.

16:23 10.08.2023

В родині Марчуків з Бохоників свято

В родині Марчуків з Бохоників свято

Сьогодні сільський голова Сергій Сітарський привітав з народженням донечки жительку села Бохоники, соціального працівника Центру надання соціальних послуг Агрономічної сільської ради – Ольгу Марчук.

16:49 09.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь